Her er du: Forside - Varekatalog - 2 * Mira Showers - Vis produkt
Vis detaljer for produkt
Varebetegnelse:
Mira Mode - badekar / bruser
Kategori:
2 * Mira Showers
VVS nr:
704397204
EAN nr:
Dimension:
Materiale:
Krom
Mira Mode blandeventil med kontroller og brusestangsæt med vægudtag, hvor vandet løber gennem brusestangen og ud i bruseslangen og bruser, samt udtag til badekar.

Nyd en enklere, smartere badeværelsesoplevelse med Mira Mode Dual bruser- og badekarskombinationen. Skab skræddersyede bruseoplevelser, forbered dit bad næsten "hvor som helst" i huset, og overvåg vandforbruget for et mere miljøvenligt bad – alt sammen gennem Mira-appen. Designet til stil og personlig til dig, det er den essentielle moderne brusebadsløsning.

Stilfuld LED digital urskive giver dig mulighed for præcist at justere temperaturen. Med fjernbetjening gennem Mira-appen kan du endda kontrollere og skabe dit perfekte kar eller brusebad fra sengen.

Fra et langt, varmt karbad til et lunkent babybad. Indstil din præcise dybde og maks. temperatur i Mira-appen. Med ti tilpassede forudindstillinger til hele familien.

Som en smart måler til dit bad, rapporterer din app præcis, hvor meget vand du bruger. Så du kan se den væsentlige forskel, som en lille justering gør.

Det prisvindende Mira Switch-håndsæt giver dig mulighed for nemt at skifte mellem fire spraytilstande: tåge, blødgør, stimulerer og beroliger.

Simpel manuel betjening
Trykknap-controller gør det nemt for hele familien. Og nyd et sikrere kar og brusebad med den justerbare maksimale temperaturindstilling.

Leveres med 5 års garanti.
Relevante dokumenter:
  Datablad Mira Mode Bathfiller and shower.pdf (1062 kb)
  Mira Mode Installations- og brugerguide.pdf (14895 kb)